Dagopvang een goed idee?

Zorg en ondersteuning bieden zo dicht mogelijk bij thuis maakt de stap naar dagbesteding minder groot. De meeste bezoekers aan Zorgtuin d’n Hof komen uit de gemeente Deurne of Asten. Het  is wel ons streven om de dagopvang zo dicht mogelijk in de buurt van thuis te organiseren. Dit voorkomt lange reistijden en er is meestal wel iemand die je al kent. Ook gemeenten geven er de voorkeur aan om de zorg binnen 10 km van uw woonplaats te organiseren. .

Wat je kunt je doen bij D’n Hof

We ondernemen activiteiten die horen bij het seizoen en het is fijn als je de ervaring die je hebt opgedaan in je leven wilt delen.

De middagmaaltijd bereiden we zoveel mogelijk samen en we eten bij voorkeur groenten en fruit uit eigen tuin of het tuinkasje waar we diverse groenten kweken.

Soms is er een overvloed aan groenten of fruit, dan gaan we samen aan de slag om het in te maken voor de winter.

Je kunt denken aan werkjes in de tuin, creatieve activiteiten, bewegen binnen en buiten, spullen maken voor ons verkoopstalletje. bv. nestkastjes, gebreide of gehaakte spullen, droogbloemetjes of eigengemaakte jam en appelmoes. Op onze Facebook-pagina kunt u kijken wat er op dat moment in de verkoopkraam staat.

Als het koud is zitten we gezellig bij elkaar en doen een spelletje of we maken iets moois om mee naar huis te nemen.